vineri, 16 decembrie 2011

Iubirea ca un drog:(...


Odata ce ai cunoscut acest sentiment nu vei mai putea fi niciodata la fel,vei umbla mereu ratacind sigur prin viata in cautarea lui pe un drum ce nu duce nicaieri,te vei amagi cu iubiri false si bolnavicioase.

Vei obosi cautand,si te vei intreba dezamagit daca exista oare asa ceva sau a fost doar o iluzie,un vis frumos.Nimic din aceasta lume nu-ti va mai putea umple golul lasat de acest sentiment,totul iti va parea trist si fara rost.
Acest sentiment este cea mai crunta boala care te omoara incet ca picatura chinezesca,nu va lasa-ti prinsi in mrejele lui,pe cat pare de frumos si placut la inceput atat va fi de chinuitor pe urma.Dupa mult timp o sa para ca durerea a trecut si ca puteti sa o luati de la capat dar adevarul este ca acesta este un truc,el sta ascuns si astepta,este mereu acolo,acel sentiment ce cand e activat se asemana cu mii de fiorii de ghiata ce trec prin piept sau cu un foc puternic ce pare ca-ti incalzeste tot trupul si-ti alunga orice urma de durere dar care apoi te lasa pustiu si fara viata.
 Acesta este drogul nostru gratuit cel mai puternic,cel mai devastator si care provoaca cea mai mare durere in lipsa lui.
Iubirea adevarata nu cere nimic si nu are nevoie de nimic, ea pur si simplu este.♥Feriti-va de aceasta iluzie aiubirii, de aceasta boala.Metafora ei este minunata,placuta si fascinanta insa in realitate este dureroasa si distrugatoare.♥♥♥...

SURSA-VIATA LA MICROSCOP

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu